Algemene voorwaarden

Prijzen :
Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en dit inclusief btw voor privépersonen en voor binnenlandse handelaars. De prijzen zijn exclusief btw voor buitenlandse handelaars die kopen op ICL-tarief – btw verlegd.   De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Indien wij een product bij u thuis dienen af te leveren, wordt op voorhand en in overleg met u een prijs afgesproken.

Betalen :
U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte. Deze offerte bevat een overzicht van de bestelde artikelen en vermeldt het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Wij vragen dat uw betaling per overschrijving ons heeft bereikt ten minste 1 dag voor levering of u kan contant betalen bij afhaling van uw bestelling.

Voorschot : 
In alle gevallen waarbij handmatige of machinale bewerkingen vereist zijn om uw afgewerkt product te realiseren, vragen wij een voorschot van 20% op het totaalbedrag. Wij starten met het maken van uw product na dat wij dit voorschot hebben ontvangen. De afgesproken leveringstermijn neemt tevens een aanvang op de datum dat de betaling van uw voorschot ons heeft bereikt. Wij vragen geen voorschot voor producten die geen bewerkingen door ons vereisen. 

Bezorgen :
In overleg bezorgen wij in heel België en een deel in Nederland. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte en goedkoopste oplossing.

Eigendomsvoorbehoud : 
Alle goederen, voorwerp van uw faktuur, blijven eigendom van identity-2 tot integrale betaling van de faktuur.

Aard van het materiaal / aansprakelijkheid :
Wij verhandelen oude, gebruikte materialen afkomstig uit recuperatie van treinwagons, historische gebouwen en oude fabrieksgebouwen. Gebruikssporen, aanwezigheid van nagels en ijzerresten, verschillen in structuur, vorm en kleur zijn eigen aan onze goederen.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verborgen gebreken. Wij geven geen garantie op de geleverde goederen en zijn niet aansprakelijk voor afwijkende fysische of chemische eigenschappen, giftige verontreinigingen, aanwezigheid van ongedierte of blootstelling aan straling van de geleverde producten.  

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid bij de verwerking van onze goederen welke gebeurt op eigen risico van de wederpartij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan machines en gereedschappen bij de verwerking van onze goederen.  

Het staat wederpartij vrij om de goederen grondig te inspecteren alvorens de goederen aan te kopen. Bij het sluiten van deze aankoopovereenkomst accepteert de wederpartij de goederen in de staat waarin ze zich bevinden.

Annulering :
Wij vragen om uw annulering steeds met ons te overleggen. U kan uw bestelling kosteloos annuleren binnen de drie dagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarna bent u betalingsplichtig.

Bezorgen :
Wij behouden ons het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van onze website en winkel ten allen tijden tussentijds te wijzigen.

Betwisting :
Alleen de handelsrechtbank van Turnhout is bevoegd.


Identity-2
Yves De Cnodder - zaakvoerder