Over ons

Recuperatie van materialen is niet nieuw. Hout, staal en gietijzer waren vroeger duurzame materialen en werden dus herbruikt.

Wij halen onze eiken planken uit de sloop van oude treinwagons. De wagonbodems worden uitgebrand en de planken worden van vuil en spijkers ontdaan. Het beste materiaal wordt uitgeselecteerd voor het maken van uw tafel.

Eiken balken zijn afkomstig uit de afbraak van oude fabrieken, schuren en panden en worden verzaagd tot brede en lange planken tot 6 meter lang en 38 cm breed.

Voor de terrastafels worden planken gezaagd uit oude meerpalen. Omdat deze meerpalen jarenlang in het water hebben gestaan, werden ze onverslijtbaar en zijn ze ideaal voor buitengebruik. Ook scheepsplanken uit de afbraakvan schepen zijn mogelijk.

Gietijzeren onderdelen van oude machines worden gerecupereerd en aangepast om een nieuw leven te krijgen als tafelonderstel.

Met identity-2 krijgen deze gebruikte materialen een nieuwe identiteit waardoor ze inpasbaar worden in een hedendaags interieur. Door gebruik te maken van oude technieken leveren we niet alleen een kwaliteitsvol product af maar wordt ook een ode gebracht aan het vakmanschap van vroeger.

Het resultaat zijn stoere en tijdloze tafels die bijdragen aan sober en stijlvol wonen.

Over identity-2

identity-2 geeft een nieuwe identiteit aan deze gebruikte materialen waardoor ze inpasbaar worden in een hedendaags interieur. Door gebruik te maken van oude technieken leveren we niet alleen een kwaliteitsvol product af maar wordt ook een ode gebracht aan het vakmanschap van vroeger.

Contactgegevens

Molenbaan 2A
2290 Vorselaar
Tel. 0495 691 308
Wij werken enkel op afspraak!
BTW-nr. BE 0507.629.308

© 2017 identity-2. All Rights Reserved. Website by Bronso