Voorwaarden

identity-2 Is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) onder de benaming De Cnodder Yves en onder het nummer BE 0507.629.308

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Als u hierover nog verdere vragen heeft, kan u ons steeds een bericht sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Voorwaarden:

Prijzen: Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en dit steeds inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Indien wij een product bij u thuis dienen af te leveren, wordt op voorhand en in overleg met u een prijs afgesproken. Handelaars uit het buitenland kunnen bij ons op ICL-tarief (BTW verlegd) kopen bij opgave van een geldig BTW-nr.  

Betalen: U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte. Deze offerte bevat een overzicht van de bestelde artikelen en vermeldt het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Wij vragen dat uw betaling per overschrijving ons heeft bereikt ten minste 1 dag voor levering of u kan contant betalen bij afhaling van uw bestelling.

Voorschot:  In alle gevallen waarbij handmatige of machinale bewerkingen vereist zijn om uw afgewerkt product te realiseren, vragen wij een voorschot van 20% op het totaalbedrag. Wij starten met het maken van uw product na dat wij dit voorschot hebben ontvangen. De afgesproken leveringstermijn neemt tevens een aanvang op de datum dat de betaling van uw voorschot ons heeft bereikt. Wij vragen geen voorschot voor producten die geen bewerkingen door ons vereisen. 

Bezorgen: In overleg bezorgen wij in heel België en een deel in Nederland. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte en goedkoopste oplossing.

Eigendomsvoorbehoud:  Alle goederen, voorwerp van uw faktuur, blijven eigendom van identity-2 tot integrale betaling van de faktuur.

Annulering: Wij vragen om uw annulering steeds met ons te overleggen. U kan uw bestelling kosteloos annuleren binnen de drie dagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarna bent u betalingsplichtig.

Wijzigingen: Wij behouden ons het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van onze website en winkel ten allen tijden tussentijds te wijzigen.

Copywrite:  Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van identity-2. Wij hebben er geen probleem mee dat u uw inspiratie haalt bij onze ontwerpen voor het creëren van uw eigen meubel. Wij vragen wel om onze modellen niet integraal te kopiëren. Wij zijn ervan overtuigd dat een origineel ontwerp steeds sterker is dan een kopie. 

Over identity-2

identity-2 geeft een nieuwe identiteit aan deze gebruikte materialen waardoor ze inpasbaar worden in een hedendaags interieur. Door gebruik te maken van oude technieken leveren we niet alleen een kwaliteitsvol product af maar wordt ook een ode gebracht aan het vakmanschap van vroeger.

Contactgegevens

Molenbaan 2A
2290 Vorselaar
Tel. 0495 691 308
Wij werken enkel op afspraak!
BTW-nr. BE 0507.629.308

© 2017 identity-2. All Rights Reserved. Website by Bronso