Gevelbekleding in oud hout

Hier vindt u alle informatie over onze gevelbekleding in oud hout zoals de herkomst, soorten, realisaties, specificaties. Maar ook hoe u nu best zelf de montage doet.
Een vraag, een afspraak om te bekijken of direct een order plaatsen ? Bel ons 0495 691308 of ga naar de contactpagina.  
 

Herkomst oud hout

Wij recupereren de oude gevelplanken uit de afbraak van 150 tot 200 jaar oude graanschuren en boerderijen, ontdoen het zelf van spijkers en vuil en maken het opnieuw klaar om te plaatsen. De oorspronkelijke charme blijft behouden. 
De gevelbekleding in oud hout is klaar voor een nieuw leven als hoogwaardige, duurzame bekleding.

 

Realisaties

Naast de esthetische voordelen biedt gevelbekleding in oud hout ook praktische voordelen. Het materiaal is duurzaam, bestand tegen weersinvloeden en kan goed omgaan met de tand des tijds. Oud hout ontwikkelt na verloop van tijd een natuurlijke patina, waardoor het er alleen maar mooier en authentieker uitziet.

Assortiment gevelbekleding in oud hout

Ontdek de charme van onze gevelbekleding in oud hout. Bekijk de detailfoto's in de slider en geef uw gevel een uniek karakter en warme uitstraling met onze keuzes zoals : 

  • barnwood grenen gevelbekleding
  • barnwood eiken gevelbekleding 
  • wagonplanken grenen gevelbekleding 
  • wagonplanken eiken gevelbekleding

Gevelbekleding plaatsen

  1. Plaats een zwarte UV-bestendige bouwfolie voor open gevelbekleding. 
  2. Maak een regelwerk van zwart geschilderde panlatten om de 30 à 40 cm. 
  3. Bevestig de oude gevelplanken met Spax gevelschroeven torx in roestvrij staal op het regelwerk voor een stevige en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Download met de knop hieronder alle gedetailleerde info voor het plaatsen van uw gevelbekleding in oud hout. 

Stel hier uw vraag of maak een afspraak

wij maken graag voldoende tijd om uw project te bespreken. Daarom werken wij enkel op afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Kies wat u het makkelijkste vindt. Wij nemen zo snel mogelijk terug met u contact op.